Støtte

Kære alle venner af Alkvantor!
Forlaget Alkvantor startede for nogle år siden af et par studerende, der var trætte af at der ikke var mere kontakt og udveksling studerende imellem på tværs af faggrænser. Siden har vi kørt forlaget frivilligt med alt hvad det indebærer af indsamling af tekster, redigering, omtale, layout, distribution, organisering af release forelæsninger, hjemmeside, tryk, fundraising og den fortløbende debat om hvad forlaget Alkvantor skal være for en størrelse.

Til første udgivelse fik vi støtte af Institut for Medier, Erkendelse og Formidling på KU, til anden udgivelse fik vi støtte af Augustinus Fonden. Men til tredje og fjerde udgivelse betalte redaktionsmedlemmer op af egen lomme, da fondsmidlerne udeblev. Det vil vi gerne undgå at skulle gøre igen, da vi risikerer at gå bankerot og ende i personlig deroute hvis det fortsætter på den måde.

Alkvantor blev grundlagt med håbet om at næste udgivelse skulle finansieres med donationer fra begejstrede læsere, der havde læst den forrige. Det er desværre ikke sådan, det er gået. Derfor skriver vi til jer nu. Alle jer som har udvist interesse for Alkvantor, har læst vores antologier, skrevet i dem, kommet til releasen. Det er nu vi har brug for jeres støtte, for
at vise at Alkvantor er muligt.

For hver udgivelse modtager vi flere og flere bidrag (tekster altså), og oftere og oftere får vi mails fra studerende og andre à la ”fantastisk forlag I har gang i der!”, og det synes vi helt sikkert også det er! Ikke desto mindre er det nødvendigt for Alkvantors videre eksistens, at de folk der synes godt om os, også støtter os økonomisk.

Det ville derfor være fantastisk hvis du ville støtte forlaget med et enkelt beløb, eller endnu bedre; en mindre månedlig indbetaling!

Alt vi modtager går ubeskåret til udgivelserne.

Vores konto i Jyske Bank er reg: 5032, konto.nr: 1245784

Skriv din mail og dit navn i meddelelse til modtager, så skriver vi til dig om hvad, din støtte går til.

Tak.

Mange hilsener fra redaktionen på Alkvantor

P.S. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på forlagetalkvantor@gmail.com og melde dig ind i vores facebook-gruppe, søg ’forlaget alkvantor’.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: