Tak for en hyggelig og interessant release i anledning af udgivelsen om Kroppen i Samfundet, Samfundet i Kroppen.

Den 2. december 2011 fik Alkvantor sin debut på RUC med release for den seneste antologi, Kroppen i Samfundet, Samfundet i Kroppen. Releasen blev afholdt på Instituttet for Psykologi og Uddannelsesforskning, og resulterede i en intim, hyggelig og interessant oplevelse.

Som sagt er der tale om en debut for et samarbejde mellem Alkvantor og RUC-studerende, men der er allerede blevet vist stor interesse og de gratis udgivelser er blevet revet væk! Vi glæder os til at videreudvikle Alkvantor med endnu flere læsere og mulige skribenter, og ikke mindst med mangfoldige blikke på vores fælles universitetsliv!

Tak til forelæser, adjunkt Sine Lehn-Christiansen, der var så venlig at tilbyde sin tid til at give et spændende oplæg om kroppen og samfundet set i et sundhedsfremmeperspektiv. Ikke mindst skal en stor tak også rettes til bogens bidragsydere, både de der kom og de, der desværre ikke kunne komme, for deres tid og omhu i arbejdet med artiklerne til antologien.

Forelæsningsarrangementet var en lille men koncentreret seance, og da Alkvantors byggesten er at kendskab avler kendskab må det nødvendigvis starte småt. Hvad Alkvantor udvikler sig til med de næste udgivelser, og længere ude i fremtiden er ikke til at sige endnu; flere og større udgivelser? studiecirkler? masseforelæsninger udelukkende med deltagelse af studerende og andre interesserede!?

Det stopper ikke her nej. Med Alkvantor i omløb derude er spørgsmålet fortsat om vores erkendelsesinteresser mon engang kan mødes?

Indtil vi ses!

Mange hilsener fra redaktionen

Jon Arnfred

Jesper Ruben

Sara Malou Meyer

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: