“RELEASE” – torsdag d.28/4-2011 på CSS

Hej allesammen! I anledning af at Alkvantors nyeste udgivelse om “adfærdsøkonomi”  nu ligger klar fra trykken, lukker vi dørene op til “Release”-komsammen og spændende forelæsning torsdag d.28/4-2011, kl. 15.15-16.30 i lokale  7.0.40 på det Samfundsvidenskabelige Fakultet (CSS).

Forelæsningen – som vil blive holdt af forsker og underviser fra Økonomisk Institut Alexander Sebald – er fagligt set tænkt som en videnskabelig introduktion til emnet adfærdsøkonomi, som vil klæde Alkvantors læsere ordentligt på til forståelse af artiklerne i selve udgivelsen, men også som en måde at samle alle aktiviteterne omkring forlaget i ét rum. Her vil man, udover at  få fat i et eksemplar af Alkvantor samt blive en del klogere på adfærdsøkonomi, også kunne møde forfatterne  til artiklerne,og redaktionen in person. Forelæsningsarrangementet er altså et socialt samlingspunkt hvor interesserede kan mødes omkring et vidensfelt, og bliver klogere på adfærdsøkonomi, os selv og hinanden, og hvor vi måske finder  ud af, at vi i virkeligheden er interesseret i mange af de samme ting – på kryds og tværs af institut- og fakultetsmure, faggrænser  og almindelig menneskelig facade.

Som sædvanlig består udgivelsen i en antologi, denne gang med temaet “adfærdsøkonomi”. Antologien indeholder spændende bidrag fra vores allesammens medstuderende Ulrik Richardt Beck, Ina Willaing Tapager, Ulrik Thisted – inklusiv en introduktion skrevet af redaktørerne Jesper Ruben og Jon Arnfred.

Indtil vi ses d.28! med venlig hilsen Ruben og Jon

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: