Vejledning til indsendelse af tekster

Hvem kan sende ind, og hvad er adressen?

Alle. På e-post til: forlagetalkvantor@gmail.com

Målgruppe?

Alkvantors målgruppe er personer under uddannelse.

Sværhedsgrad/teknisk indhold?

Givet vores målgruppe, skal artiklen ikke være skrevet til fagspecialister, men må samtidig gerne være krævende læsning. Alle antologier bliver indledt med en fyldig introduktion skrevet af redaktørerne, hvor der også er særskilte introduktioner til hver artikel. Matematisk notation og beregninger kan sagtens optræde, men her er det vigtigt at der er en ledsagende forklaring, så personer uden den nødvendige baggrundsviden kan følge med.

Format?

Din artikel skal være i word format eller lign. format. Sat i Times New Roman. Vi modtager ikke filer i pdf format. Hvis du skriver i Latex eller lign., så send os koden.

Opsætning?

Send din artikel i A4, det er det nemmeste, så skalerer vi den i den retning, der passer for udgivelsen.

Længde?

Maksimal længde er 80.000 tegn inkl. mellemrum. Der er intet minimum. Hvis du har en artikel lige i overkanten af 80.000 tegn, så send os den som den er, så ser vi på det.

Billeder?

Eventuelle billeder sendes separate, enten i jpg eller tiff i 300 dpi, CMYK.

Næste deadline?

Deadline for indsendelse til næste antologi, der hedder “Europæiske Scenaroir – Skandinaviske Perspektiver” er 30. september 2012 (Bemærk: Ny deadline).

Personlige oplysninger?

Fortæl os gerne hvad, du studerer og hvor langt du er i din uddannelse, bachelor, kandidat, Ph.D.? Og hvor du har hørt om Alkvantor.

Hvad sker der når vi har modtaget din tekst?

Når vi har set, at vi har modtaget din artikel, sender vi dig en kvittering. Derefter læser vi den og alle andre artikler, som vi har modtaget. Så kort tid efter den anførte deadline som muligt, vil I få besked pr mail om hvorvidt, vi finder artiklen egnet til udgivelse på forlaget. Det er meget muligt, at vi kommer med nogle kommentarer, forslag til forbedringer etc., så du skal være klar til at redigere en smule efter at artiklen er blevet godkendt.
Selvom ovenstående står i 2. person ental er I selvfølgelig meget velkommende til at være flere forfattere på én artikel. I er også velkommende til at sende flere artikler ind per person, så længe det passer med emnet.

Held og lykke med indsendelsen!
Redaktørerne

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: